Trouwfotograaf Breda

Bruiloft reportage
Bruidsfotograaf
Trouwfotograaf

Jullie dag is een verhaal!

Vanaf het moment dat ik aan kom in Breda en binnenkom bij jullie, tot het moment dat ik wegga, maak ik foto’s van alles wat er op jullie dag gebeurt. Daarom noem ik mijn trouwfotografie ook wel SPONTANE Fotografie. De foto’s vertellen jullie verhaal! Ik heb gevoel voor relaties en oog voor detail. Niet alleen de taart, het boeket, jullie ringen komen op de foto. Maar ook dat lieve sms-je van je getuige en de emoties van jullie ouders. Als jullie elkaar voor het eerst zien en dat moment dat je een traan wegpinkt tijdens de ceremonie… Het resultaat? Een uitgebreide collectie van PRACHTIGE trouwfoto’s!

Trouwfotograaf Breda

Trouwfotograaf Breda Recensie

“Lieve Marjon,
Als eerste: wat zijn wij blij dat we je tegen het lijf zijn gelopen op een huwelijk in de sneeuw in Frankrijk! Jouw enthousiasme en heel ontspannen karakter zorgen voor spontane en supergave foto’s. Je hebt waanzinnig mooie foto’s gemaakt van ons huwelijk een aantal jaren geleden, toevalligerwijs ook in de sneeuw. Ook de shoot met ons jonge gezin in Amsterdam was weer een geweldige ervaring. Super om te zien hoe je iedereen op z’n gemak stelt, met heel spontane foto’s als gevolg. In al je foto’s weet je mensen te vangen zoals ze zijn, zodat de reportage ook echt een weerslag is van dat moment. Conclusie: We kijken uit naar de volgende sessie!

Veel liefs van Tjeerd en Vivian”

Bruidsfotograaf Breda

Waarom een trouwfotograaf uit Breda? Om de mooiste buitenfoto’s te maken is kennis van de omgeving Breda erg belangrijk. De mooiste plekjes zijn vaak het beste verborgen en in Breda is dat niet anders. Het weer is een belangrijke factor in het kiezen van de juiste locatie in Breda. Mocht het weer onverhoopt omslaan dan kan de trouwfotograaf snel switchen naar een alternatieve locatie in de buurt van Breda.