Same Day Edit

Tijdens jullie bruiloft beleven jullie heel veel bijzondere momenten. De beelden die het verhaal van jullie dag vertellen wil je natuurlijk zo snel mogelijk terug zien!

In de rustige momenten tijdens het diner (en/of borrel) bewerk ik een selectie van de mooiste foto’s en zorg dat deze in een slideshow klaar staan als het feest bijna gaat beginnen. Natuurlijk sta ik tijdens het diner standby voor eventuele speeches of een cadeau moment, maar meestal is er voldoende tijd om de slideshow klaar te hebben voordat het feest begint. Ik neem een beamerscherm en beamer mee waarop de slideshow gedraaid zal worden. Iedereen kan bij binnenkomst direct zien hoe de dag geweest is! Een bijzonder leuke impressie van de dag en bovendien hebben jullie avondgasten iets moois om naar te kijken als jullie nog van het dessert genieten. Jullie gasten zullen het geweldig vinden!

Deze foto’s zitten ‘s ochtends ook meteen in jullie mailbox, zodat jullie deze meteen kunnen bekijken en delen op Social Media. Hoe cool is dat!