Loading...
F.A.Q.2020-08-19T18:16:28+00:00

Frequently Asked Questions (FAQ)

Ben je beschikbaar op onze datum?2020-08-20T03:24:56+00:00

Ben je beschikbaar op onze datum?
Om dat te weten te komen, moet je zo spoedig mogelijk contact met mij op nemen via dit formulier. Dan laat ik je meteen weten of ik nog in de gelegenheid ben om foto’s te maken!

Joepie! Je bent beschikbaar!! Wat is je werkwijze?2020-08-10T14:15:56+00:00

Ik vind het heel belangrijk dat we elkaar in persoon gezien hebben voordat ik foto’s kom maken van één van jullie mooiste dagen van jullie leven!

“Ik kan wel echt zeggen dat het de gelukkigste dag van mijn leven tot nu toe was.
Kinderen krijgen is ook heel mooi en een gelukkig moment, maar best pijnlijk!”
Lotte

Aangezien ik de gehele dag bij de meest intieme momenten aanwezig ben is het heel belangrijk dat we het goed met elkaar kunnen vinden. Graag neem ik tijdens een kennismakingsgesprek het programma van de dag en jullie wensen met jullie door. Ik vraag een reserveringsfee om de dag definitief in mijn agenda vast te leggen. Eén of twee dagen voor jullie bruiloft neem ik contact op met jullie ceremoniemeester om de laatste (praktische) dingen van de dag te bespreken. Zo ben ik ook op de hoogte van dingen die jullie niet weten! Ziet het ernaar uit dat ik extra ZONnedansjes moet doen? Dan gaan we één of twee dagen van tevoren ons druk maken over mooie binnenlocaties. Eerder doe ik dat niet, omdat het in Nederland niet mogelijk lijkt te zijn een week van tevoren een goede weersvoorspelling te doen en.. mijn ervaring is dat het zelden gebeurt dat je buiten geen foto’s kunt maken!

Oeps! Piet Paulusma voorspelt regen… Wat nu?2020-08-10T14:16:26+00:00

Ziet het ernaar uit dat ik extra ZONnedansjes moet doen? Dan gaan we één of twee dagen van tevoren ons druk maken over mooie binnenlocaties. Eerder doe ik dat niet, omdat het in Nederland niet mogelijk lijkt te zijn een week van tevoren een goede weersvoorspelling te doen en.. mijn ervaring is dat het zelden gebeurt dat je buiten geen foto’s kunt maken!

Hoe lang duurt het voordat we de foto’s krijgen?2020-08-10T14:17:11+00:00

Als jullie mij tevens bij het diner en feest willen hebben dan kun je dezelfde avond al de eerste foto’s bekijken! Dit noem ik de zogenaamde Same Day Edit. Ga ik aan het einde van de middag naar huis, dan mail ik jullie een paar foto’s die jullie alvast kunnen delen met familie en vrienden. De rest van de foto’s probeer ik binnen 4 tot 6 weken klaar te hebben. In het hoogseizoen, de maanden mei, juni en september, kan het helaas soms iets langer duren. Gelukkig heb je dan je Same Day Edit al! Zijn de foto’s klaar dan ontvangen jullie van mij een link met wachtwoord en code in je mailbox van jullie eigen ‘online gallery’, zodat jullie meteen de foto’s kunnen bekijken (en nabestellen) en niet op de postbode hoeven te wachten.

Is een Same Day Edit mogelijk?2020-08-10T14:18:00+00:00

Jazeker! Iedereen kan bij binnenkomst een bijzonder leuke impressie van de dag krijgen. Jullie avondgasten hebben iets moois om naar te kijken als jullie nog van het dessert genieten. Jullie gasten zullen het geweldig vinden!!
Klik hier voor meer informatie!

Wat is inbegrepen?2020-08-20T02:20:38+00:00

– Ik! Een gezellige, professionele fotograaf  die zich heel gemakkelijk begeeft onder jullie gasten.
– Een fantastisch en volledig beeld van jullie dag met jullie gasten, de details en de emoties.
– Een stijlvol mini-trouwalbum van 15 cm x 15 cm met 4 spreads (8 pagina’s)
– Een online gallery met al jullie foto’s!
– Alle foto’s zijn niet alleen bekeken maar ook bewerkt!
– Willen jullie een deel van de foto’s beschikbaar maken voor jullie gasten dan kunnen we ook een deel van de dag in een online gallery plaatsen. Je krijgt vervolgens een apart wachtwoord en code die je met jullie gasten kunt delen, zodat zij niet alleen foto’s kunnen bekijken, maar ook kunnen nabestellen. Hoe leuk is dat?
– The Same Day Edit. Een voorproefje van jullie dag die jullie ‘s avonds op het feest kunnen laten zien aan jullie gasten!
– Alle foto’s in hoge resolutie om zelf af te laten drukken.
– Vrienden van MyWeddingPhotos.nl. Allemaal goede adresjes om jullie dag mee op te leuken!
Denk hierbij aan een choreografe voor de openingsdans, taart, muziek voor bij de ceremonie en/of borrel, geweldig trouwvervoer (van een stijlvolle Rolls Royce met een geweldige leuke chauffeur met witte handschoenen en pet tot een geweldig gepimpt VW Busje met een leuke chauffeuse!) etc.
– ‘Food for Thought’ een uitgebreid document met allemaal tips voor de bruid. Waar wij bruidjes allemaal over nadenken als wij gaan trouwen hoeven de heren niet te weten!
– ZONnedansjes die ik voor jullie doe, zodat we  een prachtig mooie, ZONnige dag gaan krijgen! ☀️

Krijgen we de foto’s op USB stick?2020-08-10T14:19:39+00:00

Jazeker in hoge resolutie! Jullie kunnen zelf foto’s af laten drukken voor jullie familie en vrienden en eventueel zelf een album maken. Uiteraard kan ik dat ook voor jullie verzorgen!

Hoeveel foto’s ontvangen we eigenlijk?2020-08-10T14:20:02+00:00

Je kunt uitgaan van ongeveer 30 foto’s per uur. Genoeg foto’s om jullie verhaal van het begin tot het einde te vertellen!

Wij houden niet van poseren en zijn totaal niet fotogeniek! Is er nog hoop?2020-08-10T14:20:26+00:00

Geen probleem! Gelukkig fotografeer ik alleen maar mensen die niet gewend zijn te poseren. Mijn idee van een reportage is heel relaxed en ontspannen leuke foto’s van jullie maken. Jezelf zijn, van elkaar genieten, elkaar in de ogen kijken… Dit is een gezellig rustmoment van de dag. Even samen bijpraten, want je hebt elkaar die ochtend nauwelijks gesproken. Dus… gewoon ontspannen en jezelf zijn. Je krijgt van mij een paar aanwijzingen en de rest gaat vanzelf!

Wie is het gezicht achter My Wedding Photos?2020-08-20T02:24:28+00:00

Marjon Zijlstra! Een ‘oprjochte’ Friezin die vanaf 2001 woonachtig is in het mooie ‘s-Hertogenbosch. Al ruim 10 jaar werk ik met heel veel plezier als bruidsfotograaf. Wil je meer weten over Marjon kijk dan bij ‘Over Marjon’. De keuze voor een bepaalde fotograaf is erg persoonlijk en vanzelfsprekend afhankelijk van de stijl en sfeer in de foto’s. Vergeet niet dat jullie trouwdag ook gezellig,  leuk en ontspannen moet zijn. Kies daarom voor een fotograaf die echt past bij jullie, waar jullie je bij kunnen ontspannen en jullie wensen begrijpt.
Ik ben niet de traditionele fotograaf die graag statische portretten maakt terwijl jullie ‘hand in hand op een bruggetje’ staan. Veel liever laat ik jullie intiem samen zijn, genieten van de dag en natuurlijk heel hard lachen! De beelden zullen dan altijd herinneren aan heel plezierige momenten en die fantastisch mooie trouwdag!!

 

Wat vinden anderen van Marjon?2021-01-07T12:55:30+00:00

Als je wilt lezen wat een aantal van mijn bruidsparen (die eerder voor mij gekozen hebben) over mij zeggen bezoek dan de pagina Complimenten.

Hoe doe je dat met eten?2020-08-10T14:23:50+00:00

Mijn dag begint met een goed ontbijt. Begin ik ’s ochtends vroeg al bij jullie dan bestel ik bij deze graag een kopje thee! In de middag eet ik graag een broodje mee. Is er nog een stukje bruidstaart over, dan houd ik mij ook aanbevolen! Daar maak je deze zoetekauw heel blij mee. Ben ik er ook nog tijdens het diner? Dan krijg ik graag een maaltijd aangeboden. Ik overleg met de bediening wanneer deze het beste geserveerd kan worden, zodat ik niets mis van de speeches tijdens het diner en ik bezig kan gaan met jullie ‘Same Day Edit’!

Wat voor kleding draag jij tijdens de bruiloft?2020-08-10T14:24:12+00:00

Standaard ben ik netjes in het zwart gekleed met een zwarte broek, blouse en jasje. Hierdoor val ik niet op tijdens de bruiloft en pas ik ook heel goed bij de dresscode van de overwegend alle bruiloften.

Wat gebeurt er als je apparatuur stuk gaat?2020-08-10T14:24:39+00:00

Standaard heb ik extra apparatuur bij me. Extra camera’s, lenzen, flitsers, geheugenkaarten etc. dus mocht er iets stuk gaan, dan is dat geen enkel probleem!

Wat nou als jij ziek wordt?2020-08-10T14:25:03+00:00

Ik ben lid van het Master Photographers Network. Een landelijk collectief van ongeveer 100 vakfotografen die voor elkaar kunnen invallen in geval van nood. Er is altijd iemand beschikbaar die de bruiloft voor me kan overnemen. De afhandeling, bewerking e.d. probeer ik daarna altijd alsnog zelf te doen. Gelukkig is het in al die jaren nog nooit voorgekomen dat ik er gebruik van moest maken!

Maak je ook zwart-wit foto’s?2020-08-10T14:25:27+00:00

Alle foto’s maak ik in kleur, omdat je foto’s in kleur wel om kunt zetten naar zwart-wit en andersom niet. Foto’s waarvan ik denk dat deze mooier zijn in zwart-wit lever ik aan in zwart-wit!

We willen graag een trouwalbum. Maak jij die ook?2020-08-10T14:25:52+00:00

Naast de foto’s in hoge resolutie, online gallery en het mini-album (van 15x15cm met 8 pagina’s) kan ik ook een mooi trouwalbum voor jullie maken. Mijn albums worden bij een gespecialiseerde drukker met de hand gemaakt. De cover is heel mooi (kunst)leer met jullie namen erin gestanst. De pagina’s zijn extra dik en ik maak gebruik van de zogenaamde ‘lay-flat’ techniek. De pagina’s vallen open alsof je naar een enkele pagina zit te kijken. Daardoor kan ik ook foto’s plaatsen die twee pagina’s vullen! Het ontwerp van jullie album doe ik op de computer waardoor ik heel gemakkelijk extra exemplaren kan laten drukken. In het eerste album verwerk ik mijn uren. Dat betekent dat ik voor een klein prijsje ‘ouderalbums’ kan leveren. Daar gaan de ouders heel blij mee zijn! Of voor jezelf een klein album in een mooi handtasformaat? Dan heb je altijd jullie album bij je!

Welke foto’s komen in het album?2020-08-10T14:26:14+00:00

Dat bepaal jezelf. In de regel maak ik een concept album voor jullie. Je krijgt digitaal het album te zien, zodat je belangrijke wijzigingen kunt doorvoeren. Die rare tante komt niet in jullie album als jullie dat niet willen! Je krijgt de finale versie altijd nog te zien voordat het album naar de drukker gaat!

Reken je reiskosten?2020-08-10T14:26:39+00:00

De eerste 50 kilometers zijn van het huis. Daarna betaal je EUR 0,35 per kilometer.

We willen graag in het buitenland trouwen. Fotografeer je ook bruiloften in het buitenland?2020-08-10T14:27:12+00:00

Jazeker! Ik vind het erg leuk om in het buitenland te fotograferen. Duitsland, België en Frankrijk zijn al door mij bezocht en ik sta te popelen om jullie te vergezellen naar nieuwe bestemmingen!

Wat houdt een LOVE Shoot in?2020-08-10T14:27:35+00:00

Een LOVE Shoot is een fotoshoot om de liefde te vieren! Wil je een mooie foto gebruiken voor de Save the Date kaart, de uitnodiging etc? Boek een LOVE Shoot! Dan kunnen jullie meteen aan mij wennen voor jullie grote dag!! We kijken samen naar een mooie plek. Neem contact op voor meer informatie!

Wat houdt een ‘Trash the Dress’ fotoshoot in?2020-08-10T14:28:23+00:00

Tijdens de ‘Trash the Dress’ fotoshoot mogen jullie nog een keer jullie mooie bruidskleding aantrekken! Aangezien de grote dag geweest is, gaan we iets leuks bedenken wat we kunnen gaan doen. Zwemmen in de zee o.i.d. Wil je een ‘Trash the Dress’ fotoshoot boeken, neem dan contact op voor meer informatie!

Ga naar de bovenkant