Al ruim 10 jaar maak ik foto’s op bruiloften en ik word er elke keer weer zooooo blij van! Ik voel mij heel rijk om dit vak met zoveel plezier te mogen uitoefenen. En.. als andere mensen niet alleen blij van mijn foto’s worden maar ook van mij, dan is de cirkel rond. Bijgaand een aantal reacties van mijn lieve bruidsparen.

In de woorden van mijn vader: “Marjon gaat een grote toekomst tegemoet”.
Wat een prachtige frisse foto’s heb je gemaakt en wat heb je de kleuren van “onze grote dag” goed gevangen! We hadden jou gevraagd vooral de spontane momenten van de dag, de kleine details en de emoties te fotograferen. Niet al te veel geposeer, formaliteit en gedoe. Of je wilde “opgaan in de dag”. Wat is dat allemaal goed gelukt!

Met jouw inmiddels grote ervaring met bruiloften heb je nog heel wat handige, leuke aanbevelingen gedaan (breder dan fotografie alleen) maar voor de rest was je gewoon deel van onze grote enthousiaste bruidskaravaan van vrienden en familieProfessioneel en vrolijk. Zelfs de zogenaamde statie portretten zijn ongedwongen. Je moedigt dan ook iedereen aan zichzelf te zijn en hebt er voor gezorgd dat ook de mensen die normaal gesproken niet zo graag op foto’s staan zich prachtig hebben laten vereeuwigen. De kleuren, de emoties, de kleine momentjes. Je maakt ze natuurlijk altijd wel bij de gelegenheden die je fotografeert en toch zijn deze plaatjes voor ons heel persoonlijk, “anders” en echt uniek voor “onze grote dag”! Tenslotte vinden mensen het erg leuk dat ze de foto’s direct bij je kunnen nabestellen zodat ook zij een herinnering hebben aan een mooie dag.

Dankjewel lieve Marjon! Liefs, Karen & Jelte

Je was voor de dag zelf al een enorme meerwaarde en nu is het heerlijk om met de foto’s weer na te genieten en te denken aan het plezier dat we hebben gehad! Dat straalt namelijk van de foto’s af. Ik kan wel echt zeggen dat het de gelukkigste dag van mijn leven tot nu toe was. (Kinderen krijgen is ook heel mooi en een gelukkig moment, maar best pijnlijk). Als ik aan mensen de foto’s laten zien dan is het eerst: Oh wat een prachtige foto’s! En wat was het mooi weer! Op de foto’s ziet het er namelijk uit alsof het zonnetje de hele dag volop scheen, dat was natuurlijk niet zo, maar door jouw manier van fotograferen stralen wij extra en lijkt het fantastisch weer.
Bedankt voor alles! Ik raad je aan iedereen aan die iets te vieren heeft.
Lieve Marjon, We houden contact!

Dikke kus, Lotte

Wat een ontzettende mooie foto’s heb je van ons en al onze dierbaren gemaakt tijdens onze bruiloft. Echt fantastisch. Door jouw blije, vrolijke, positieve houding werd iedereen van zelf al blij en staat iedereen heel mooi op de foto. Wat een enthousiasme en een professionaliteit. We zijn enorm blij met het resultaat. Een mooie herinnering aan een nog mooiere dag,

liefs Saskia en Pascal

Marjon hebben we leren kennen op een bruiloft van vrienden. Na een fotoshoot voor een andere gelegenheid was er, in tegenstelling tot andere beslissingen voor onze grote dag, geen enkele twijfel. Marjon moest onze foto’s gaan maken. En daar hebben we geen seconde spijt van gehad. Marjon weet als geen andere de details en bijzondere momenten vast te leggen en is daarnaast in staat mensen zo natuurlijk te fotograferen zonder dat het ‘gemaakt’ over komt. Wij zijn zeer blij met het eindresultaat en hebben recentelijk ons album ontvangen wat zij gemaakt heeft; echt vakwerk waar we nog jaren plezier van hebben. Los van de fotografie is ze ook erg betrokken en zit ze boordevol ideeën! Oftewel; wat een topper!

Veel liefs, Margreet en Stefan

Veel fotografen hebben een goede portfolio maar het is veelal recht toe recht aan. Voor onze bruiloft waren we opzoek naar een fotograaf die zowel spontane als portret foto’s op een professionele maar ook creatieve manier vast kon leggen. Marjon heeft dit perfect gedaan, de kleintjes wist ze op een goede manier te enthousiasmeren en de volwassenen met of zonder cameravrees werden er perfect op gezet. Meerder gasten van onze bruiloft hebben bij ons aan gegeven dat het zo’n leuke fotograaf was, alsof we elkaar al jaren kende! Marjon was ‘onzichtbaar’ aanwezig op onze bruiloft, foto’s vanuit vele hoeken en poses maar dat stoorde helemaal niemand, ze was één van de gasten.
We zijn met Marjon naar diverse mooie plekken in Nijmegen geweest, hier wist Marjon de omgeving goed te betrekken in de foto’s. Dit heeft gezorgd voor kleurvolle en stralende foto’s.

De kers op de taart was ook nog dat we de dag na de bruiloft al een voorproefje kregen van de foto’s vlak voor onze huwelijksreis, zo konden we meteen al terug kijken en genieten. Erg leuk! Wij zijn erg tevreden met het eind resultaat, Marjon heeft DE dag voor eeuwig vast gelegd zoals hij was! GEWELDIG.

Nogmaals bedankt voor alles.
Lieve groeten, Marleen & Edwin van Beelen

Via onze trouwlocatie Green Village te Nieuwegein kwamen wij achter het mailadres/website van Marjon. Marjon werd ons aanbevolen als bruidsfotograaf… Wij hebben er geen spijt van gehad dat we contact met je hebben opgenomen.
Wij hebben een TOP dag gehad met een leuke en gezellige fotograaf.
Marjon, wij hebben van veel mensen gehoord op onze bruiloft dat je een leuk en grappig mens bent, die ook gewoon dansend foto’s maakt. Het voorproefje dat wij hebben ontvangen van onze trouwdag is nu al helemaal TOP, wat zijn de foto’s mooi geworden. Wij zijn heel benieuwd naar de rest!!!

Liefs, Renske & Richard

Dank je wel voor je mail en de waanzinnig mooie foto’s! Wat zijn we daar blij mee! We zijn er gister eigenlijk de hele dag mee bezig geweest en hebben het huwelijk gewoon weer opnieuw beleefd! Echt elke foto is mooi. En zo leuk om nu situaties en dingen te zien die we tijdens het huwelijk gemist hebben. Ook met jou zijn we zoooo blij! We zochten een pittige fotografe die streng doch rechtvaardig doch gezellig was. En dat was je. Gewoon regelen zoals jij het wilde hebben om de mooiste foto te krijgen. Waanzinnig bedankt! En we zien je gezellig weer op het huwelijk van Bart en Rosalie!

Liefs, Jasper & Heleen

Je trouwdag is een speciaal moment en daar wil je perfecte foto’s van die deze bijzondere dag goed weergegeven. Marjon heeft dit uitstekend gedaan op haar eigen enthousiaste en persoonlijke wijze waarmee zij iedereen (zelfs het bruidspaar!) volledig op haar gemak liet voelen voor de camera. Een ware kunst! Achteraf de foto’s bekijkende beseften we nog een andere kunst: ze heeft die dag niet op de voorgrond getreden en toch is ze blijkbaar overal eerste rang bij geweest! Fantastisch!

Laura & Daniel

 Marjon is professioneel en benadert je met enthousiasme. Dit zorgt ervoor dat je al straalt nog voordat de foto is gemaakt. Helaas hadden wij veel regen op onze bruiloft, maar dat is niet terug te zien op de foto’s. Iedere zonnestraal is ten volste benut. We hebben een week na de bruiloft heel veel mooie foto’s mogen ontvangen, waarvan ik zelf niet in de gaten heb gehad dat ze zijn gemaakt. Ook heeft ze een app, waardoor ik alle foto’s makkelijk via mijn telefoon kan laten zien. Marjon is absoluut een topper en aanrader als bruiloftsfotograaf!

Groetjes, Rob & Carolien

 Marjon is een fotograaf die leuk met alle mensen omgaat en daardoor iedereen heel leuk op de foto krijgt. We hebben verschillende reacties gehad van onze gasten dat ze Marjon een goede fotograaf vinden en onder de indruk zijn van haar doortastendheid. Zelf zijn we heel tevreden met het eindresultaat en sluiten we ons aan bij de reacties van onze gasten.

Liefs, Babette & Arie

Kort nadat wij hadden aangekondigd te gaan trouwen, vroeg mijn moeder of we al nagedacht hadden over de foto’s. Mijn vader en zij hadden van hun eigen bruiloft destijds namelijk maar van één ding spijt: ze hadden geen professionele fotograaf ingehuurd. Voor ons was het besluit snel genomen: deze fantastische dag wilden we goed laten vastleggen. Maar dan volgt al snel de vraag ‘wie laat je dat dan doen?’… Er zijn zóveel fotografen en je hebt hem of haar wel de hele dag om je heen; als je dan moet lachen naar een fotograaf waar je spontaan kiespijn van voelt opkomen…
En toen kwam Marjon in het vizier. Zij had op mijn moeder een geweldige indruk gemaakt bij het maken van de pasfoto’s op haar werk. Zoveel toewijding, precisie maar ook spontaniteit en blijheid zelfs nog na de tigste pasfoto… Zo iemand kun je er wel bij hebben!
Dus niet veel later zaten we bij Marjon thuis thee te drinken aan de eettafel, en het was meteen gezellig. Alsof we haar al jaren kenden. Eigenlijk hadden we toen nog geen idee van wat er allemaal op ons af ging komen, maar Marjon des te beter. Samen maakten we een opzet van hoe het programma er die dag uit zou gaan zien, en natuurlijk had ze allemaal leuke ideeën. Al met al was het veel meer dan alleen maar een kennismaking met de fotograaf: na die middag in Den Bosch was alles een stuk ‘echter’ geworden. Het avontuur was begonnen!
De dag zelf was natuurlijk prachtig. Marjon beweegt zich moeiteloos in de vrolijke chaos die een bruiloft met zich meebrengt. Door haar uitstraling en enthousiasme kan ze de gasten wanneer dat nodig is snel en kordaat voor een foto te laten poseren, waardoor de foto’s spontaan maar wel georganiseerd zijn. Die energie draagt ze ook over op anderen: je wordt al blij als je naar haar kijkt en dan lach je vanzelf! De foto’s en het album zijn hartstikke mooi geworden. En ook de notoire fotocamera-ontwijkers van het gezelschap staan verschillende keren super op de foto.
Al met al was Marjon niet alleen de fotograaf op onze trouwdag, maar ook een super gezellige aanvulling. Tijdens en na de bruiloft hebben we veel complimenten over haar gehad.

Terugkijkend kunnen wij dan ook zeggen dat zonder Marjon onze bruiloft niet compleet zou zijn geweest!

Liefs Eva & Gerard

 Alweer 5 jaar geleden, hadden wij het geluk dat Marjon de fotograaf was op onze bruiloft. Marjon wist iedereen op zijn/haar gemak te stellen. Haar enthousiasme was aanstekelijk. Ze heeft de dag vastgelegd met prachtige foto’s. Het fotoalbum dat ze voor ons in elkaar heeft gemaakt bekijken we nog regelmatig met trots en groot plezier.

Big hugs from Australia, Anna & Robbert

Bijna het eerste nadat we begonnen waren met de voorbereidingen hebben we Marjon gebeld of ze foto’s wilde maken op onze bruiloft. We kenden Marjon en de mooie foto’s die ze maakt. Door de spontaniteit waarmee ze dit doet, zorgt ze dat het plezier van de dag overgebracht wordt op de foto’s. Marjon, bedankt voor het nog mooier maken van de herinnering aan deze voor ons speciale dag!!!

Liefs, Nico en Véronique

Marjon haar goede zorgen beginnen al voor de bruiloft. Ze is door de wol geverfd op het gebied van bruiloften en komt met allerlei goede ideeën op de proppen. Tijdens de dag zelf is ze vooral heel energiek en vrolijk wat zowel bij ons als onze gasten steeds enthousiasme opwekte en waardoor iedereen met een lach op de foto staat. De foto’s zijn hartstikke scherp en mooi en geven een perfect beeld van onze dag.

Bart & Marleen

Toen we op zoek waren naar een fotograaf, dachten we meteen aan jou. We kennen je als een enthousiast en vrolijk persoon. Iemand waarbij je al moet lachen als we je zien. Dat heb je nodig op zo’n spannende en feestelijke dag. Wat was het een mooie dag en wat heb jij deze dag prachtig weergegeven. Niet alleen ons maar ook alle dierbare mensen om ons heen zijn voor eeuwig vastgelegd. Je bent de hele dag bij ons geweest en we hebben het als erg prettig ervaren je om ons heen te hebben.
Super bedankt dat je deze dag samen met ons tot een onvergetelijke dag hebt gemaakt!

Liefs Jürgen en Simone Offermans